torsdag 15 mars 2012

En av FCR:s fantastiska eldsjälar!


Varje förening har sin skara av eldsjälar men vi vågar nästan påstå att vi är berikade med fler än de flesta. Vare sig du är i omklädningsrummet, på planen eller i styrelserummet, fullkomligt vimlar det med människor som tror på FC Rosengård och den roll vi spelar i samhället!

En av dessa är den legendariska Ljubo Mrnjavac. Ljubo kommer nog alltid att vara förknippad med etableringen av Pölsemannen. Som aktiv riskkapitalist har han bland annat synts i TV-programmet Draknästet och till vardags är han VD för Rosengård Invest där han i huvudsak riktar in sig på att investera i entreprenörer med invandrarbakgrund. Bland Ljubos övriga styrelseuppdrag märks bland annat Swedbank.

Vad är det som händer just nu med klubben Ljubo?

”Klubben har gjort en resa, säger Ljubo. När jag kom till styrelsen hade vi mycket tuffa ekonomiska förutsättningar att hantera. Mycket tack vare samarbetspartners som E.ON, Swedbank, Folksam och Peab och ett tufft ekonomiskt stålbad börjar vi skönja en ljusning” säger Ljubo. ”Klart att vi vill vinna varje match, fortsätter han, men det får inte gå ut över långsiktigheten. Vi är Rosengårds lag, det nya Sveriges lag”.

Vi är så oerhört tacksamma för allt stöd vi får genom våra eldsjälar - utan er skulle vi inte kunna göra den skillnad vi gör i Malmö!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar