torsdag 15 mars 2012

FC Rosengård "hjärtar" E.ON!


Våra sponsorer betyder allt för oss. Utan dem finns inte vår verksamhet och därmed inte heller de fantastiska projekt som vi har möjlighet att arbete med.

E.ON är en av dessa sponsorer - de är faktiskt vår huvudsponsor. Och varför valde de att sponsra just vår klubb då? Så här säger Christina Lundgren, t.f. sponsringsansvarig på E.ON Sverige:

"Eftersom E.ON själv tar ett stor samhällsansvar faller sig samarbetet med klubben naturligt. FC Rosengård tror på ungdomarna i Rosengård och satsar på tjejfotboll och fotbollsskolor som syftar till att aktivera och utveckla ungdomarna både på planen och utanför. Allt är inte MFF och LDB Malmö som har med fotboll i Malmö att göra. I stadsdelen Rosengård i Malmö regerar FC Rosengård, fotbollsklubben och ”plantskolan” som fostrat många kända profiler inom fotbollen, med Zlatan som den främste bland dem alla. Många är de unga som drömmer om en karriär i mästarens fotspår, men genom klubbens arbete också utanför fotbollsplanen finns det en än bättre chans för många Rosengårdsungdomar att nå sina mål för utbildning, arbete och integration i samhället."

”FC Rosengård gör en viktig insats för något som E.ON vill engagera sig i. Ungdomarna är också en potentiell resurs för oss som stor arbetsgivare i Malmö-regionen”,

”Jag är stolt över att E.ON engagerat sig i dessa viktiga frågor. Det finns en enorm potential i Rosengård som vi alla behöver hjälpa till att utveckla”, säger Daniel, inbiten Malmö FF-supporter som framöver kan tänka sig fördela sina fotbollssympatier."

Ja det råder väl ingen tvivel om att detta gläder alla oss på FC Rosengård!
Vill kanske även ditt företag engagera sig i dessa frågor så kontakta oss så visar vi hur!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar